náhledy
Krájejte opravdu tenké plátky
Autor: Chefparade
Do hrnce vložte morkové kosti, 1 omytou cibuli překrojenou na polovinu (může být i se slupkou), zatáhnuté maso, badyán, kardamom, skořici, zázvor na plátky a hřebíček. Vše opékejte dozlatova.
Autor: Chefparade
Pho bo
Autor: Chefparade
Pho bo
Autor: Chefparade
Na dno mísy servírujte nudle, které jste předem namočili do studené vody na 10-15 minut, navrch bylinky, listy perily, mungo výhonky, jarní cibulku, červenou cibuli na nudličky, plátky masa a chilli papričky.
Autor: Chefparade
Poté přidejte sůl, cukr, rybí omáčku, podlijte vodou a nechte minimálně 2 hodiny táhnout na mírném stupni. Čím déle budete vařit, tím bude vývar sytější a bude mít hezčí barvu. Na počátku sbírejte pěnu a občas vývar podlijte vodou. Poté vývar dochuťte solí a pepřem.
Autor: Chefparade
Hovězí maso do polévky nechte ze všech stran zatáhnout na rozpálené pánvi s kapkou oleje.
Autor: Chefparade
Maso do polévky očistěte, obalte potravinářskou fólií do a uložte do mrazáku, aby se vám poté lépe krájelo na tenké plátky.
Autor: Chefparade