náhledy
Lahodné spojení borůvek a žmolenky
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Vysoká vrstva drobenky a borůvek láká k nakousnutí
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
U hlubšího kulatého koláče si můžete dopřát vysokou vrstvu borůvek
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Kulatá forma dodá borůvkovým koláčům moderní twist
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Krájíme přímo na plechu a sypeme moučkovým cukrem
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Kynuté těsto
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Kynutý borůvkový koláč na plechu
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Nezbytná žmolenka
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz