Diskuze
Lahůdkářství Paukert: ochutnejte chlebíček se stoletou tradicí
Lahůdkářství Paukert bylo vyhlášeným podnikem už za první republiky. Jejich delikatesy chutnaly lidem v celé Evropě. A nic na tom nezměnilo ani 21. století.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JB
J. Bakulová
12. 2. 2010 11:29
moc dobrou majonézu vyrábí
ve Vejprnicích u Plzně, přímo v areálu takové domácké menší drůbežárny, taky tam jezdíme pro čerstvá vajíčka. Kromě toho je ta majonéza ( hodně hustá ) mnohem levnější ńež ty cizí.
0
0
možnosti
ZV
Z. vintr
4. 2. 2010 10:48
Zvýší se mi hrdost k našemu národu vždy, když
slyším o úspěšných podnikatelých nebo živnostnících!
0
0
možnosti
ZV
Z. vintr
4. 2. 2010 10:49
Re: Zvýší se mi hrdost k našemu národu vždy, když
podnikatelích - chybička opravena
0
0
možnosti
PS
P. Sulc
3. 2. 2010 19:40
Bez majonesy ??
To urcite neni kvuli zdravi ale protoze zase ta idiotska Unie ma nejake nesmyslne narizeni ohledne majones.Treba ze se chlebicky musi za dve hodiny vyhodit, ci tak neco.
0
0
možnosti