Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vaření jako droga. Proč stojí restauraci Leaf stojí za návštěvu?

Lidí z gastra, kteří mají na kontě několik zářezů z michelinských restaurací, byste v Česku nenapočítali mnoho. V nedávno otevřené restauraci Leaf v pražských Strašnicích jsou ale hned dva. Šéfkuchařka Barbora Šimůnková (28) a sommelier Michal Bílek (28) tu sází na moderní sezonní menu a kvalitní farmářské potraviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečti si to po sobě, než to vypustíš do světa.

0 0
možnosti

Proč stojí restauraci Leaf stojí za návštěvu? V té restauraci se stojí či jak tomu má člověk rozumět?8-o

2 1
možnosti