Diskuze
Vaření jako droga. Proč stojí restauraci Leaf stojí za návštěvu?
Lidí z gastra, kteří mají na kontě několik zářezů z michelinských restaurací, byste v Česku nenapočítali mnoho. V nedávno otevřené restauraci Leaf v pražských Strašnicích jsou ale hned dva. Šéfkuchařka Barbora Šimůnková (28) a sommelier Michal Bílek (28) tu sází na moderní sezonní menu a kvalitní farmářské potraviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P54a74v52e69l 36K30o60n42e12č78n94ý
16. 4. 2022 6:57
Přečti si to po sobě, než to vypustíš do světa.
0
0
možnosti
K52a15r18e67l 86N49o79v54á67k
15. 4. 2022 8:27
Proč stojí restauraci Leaf stojí za návštěvu? V té restauraci se stojí či jak tomu má člověk rozumět
2
1
možnosti