Diskuse k článku: Kebab, většinou zmražený a s fosfáty. Co je v pochoutce, která poslala do nemocnice desítky lidí

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 16
  • Poslední: 25.2.2018 17:44
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Bělohlav 25.2.2018 14:41

Známý odborník na fosfáty (chilský ledek) Andrej Hrabiš je používá již léta do svých světoznámých veganských párků, tak vo co de ?

J. Kostelanský 25.2.2018 14:38

U nás kebab predáva nejaký Arab, Turek či Kosovčan /ja v tom veľký rozdiel nevidím :-)/. Aspoň podľa mena na podniku, pretože osobne ho v stánku nevídam.

Ale vidím, z čoho ho pripravujú. Občas vidím, ako na kovovú tyčku napichávajú kuracie mäso. A krídla, ktoré sú nepoužiteľné na kebab, predávajú vo veľkom.

Lenže mali veľa zákazníkov, tak zdvihli cenu z 2 € na 2,30 € (58 Kč), a to je už na mňa dosť.

V. Petřík 25.2.2018 12:06

Píšete o kebabu, já jsem v Bagdádu jedl úplně jiný a přirozeně chutnejší kebab a to přímo z ulice. Při vašem vyprávění mě velice zajímá rozdíl mezi vámi prezentovaným "kebabem" a řeckým gyrosem. V čem je rozdíl? Já nevím, gyros jsem nejedl, nechám se poučit!

T. Tkadleček 25.2.2018 12:33

Je to jako s Cimrmanovou chuzi na sever.. ve chvili, kdy si davate do kebabu veprove maso, tak je z toho gyros.

D. Mateju 25.2.2018 10:20

Kebab jim pouze v zemich, kde je “nativni”, v CR by me to ani nenapadlo.

R. Gramblička 25.2.2018 10:56

no vidíte, já tohle neřeším a můžu si ho dát kdykoliv, zatímco vy jen zřídka ;-)

L. Novák 25.2.2018 10:01

Kyselina fosforečná se standardně přidává i do Coca Coly. No a jinak - všechny potraviny, které prošly průmyslovou velkovýrobou, mají nějaké "ale". Ale to bychom museli přestat jíst a ani kdybychom se živili záhumenkařením, tak naše výživa nebude bez chyb. O tzv. "BIO potravinách" ani nemluvě - připomínají mi známé židovské košér suroviny, nic jiného to není. :-) Takže zbytečný humbuk.

P. Harabaska 25.2.2018 9:56

Podniků, kde kebab prodávají, v posledních letech přibývá. Rostoucí počet tzv. kebabáren koreluje s rostoucí hustotou nenápadně se šířící islámské populace v Česku. Nikde jsem neviděl kebab prodávat Číňana, vždycky jen Araba, nanejvýš Turka. V každém případě muslima. Náklady na provoz kebabárny jsou prý nízké, nicméně v mnoha místech je jejich obrat tak malý, že by musely v tzv. tržním prostředí zbankrotovat. Nebankrotují, jedou dál. Proč asi. Mám za to, že jsou někým finančně podporovány jako promyšleně rozmístěné uzly sítě šířícího se islámu. A to je pro naše obyvatelstvo mnohem nebezpečnější nežli fosfáty nebo jiná éčka a další přídatné látky.

M. Dvořák 25.2.2018 10:40

"Rostoucí počet tzv. kebabáren koreluje s rostoucí hustotou nenápadně se šířící islámské populace v Česku. " :-)) nojo, otázka času, kdy se tu objeví takový názor. Pane, zkuste si najít nějaký alternativní web, kde se také píše o chemtrails, Sorosovi, Kalgerim a spol. Tam budete jako doma.

R. Gramblička 25.2.2018 10:58

tak se špatně koukáte. U nás pod Krušnými horami není problém natrafit na číňany s kebabem

S. Landa 25.2.2018 12:02

V Praze třeba v té myší díře pod magistrálou mezi Muzeem a Vinohradskou.

V. Kain 25.2.2018 7:50

Než bych do sebe cpal ten humus,tak je snad lepší chleba s máslem.U nás v krajském městě je dost kebabáren a nechávají mě být chladným.Naprosto mě to odporné jídlo nezajímá.

P. Svobodný 25.2.2018 9:09

a koho to zajímá, co ty jíš nebo nejíš ? pro tebe je grilované maso humus a cpeš se sekačkou po jídelnách.

V. Kain 25.2.2018 10:26

Ty Loline Svobodných sekačku miluji když si koupím 50 na 50% vepř.hov. a doma si to umelu.Jinak se vyjadřuji k tomu mraženému žrádlu co je pro myslící občany nepoživatelné.

M. Dvořák 25.2.2018 10:38

Pán bude zřejmě slušnočech, tak se jím netrapte.

J. Novák 25.2.2018 9:38

Franta Vonásek prý zase nejí držťkovou polévku, když už jsme u těch důležitých sdělení. :-P

Najdete na Lidovky.cz