Diskuze
Meruňkové knedlíky válcují ty rakouské, jsou českou specialitou
Unikátní chuť meruněk, tvarohu a másla je nezaměnitelně spojena s letní lahůdkou - meruňkovými knedlíky. Už ve slavné knize receptů Jak se vaří u Šroubka, vyhlášeného prvorepublikového restaurantu a hotelu Šroubek v Praze, je uvedeno, že v letních měsících “zmrzlina slaví své triumfy, jídelní lístky mimo běžné novinky specializují se na višňové a meruňkové knedlíky, jimž žádný tuzemec ani cizinec neodolá”.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
11. 8. 2015 16:44
Moc krásně popsáno a uvařeno. Doporučuji knihu Jak chutná Východní Slovácko.
0
0
možnosti
D. Heřtová
11. 8. 2015 18:19
Děkuji! A na knihu určitě podívám! Slovácko jsem projela právě loňské léto, jak je vidět, něco mi uniklo...
0
0
možnosti