Diskuze
Muzejka: cenově příznivá s poctivou kuchyní
Víte, co je jedním z ukazatelů pokřivené úrovně gastronomie v naší zemi? Mnohem snadněji tu najdete luxusní restauraci než podnik s poctivou, nekomplikovanou kuchyní, kde si bohatě vystačíte se dvěma stovkami. Tento nepoměr v Brně nově zachraňuje podnik s názvem [MJU:Z].
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
SŠ
S. Ševeček
5. 4. 2011 9:20
Mjúz
jsem navštívil a byl jsem spokojen. Chutné, pěkně upravené jídlo, dobrý mok a přijemný personál.
0
0
možnosti
BM
B. Michal
4. 4. 2011 15:32
A co takhle počítat?
Je-li menu za 70 Kč, tak si DPH nevezme 14 Kč, ale 11,70.
70Kč je totiž cena+DPH, tedy 120% základu. Základ tedy je 70/1,2=58,33
0
0
možnosti
JF
J. Frgalova
4. 4. 2011 15:49
Re: A co takhle počítat?
myslím že v restauracích jídlo je za 10% ? Nebo ne? Pak by to bylo 6,36Kč a základ 63,64, celkem je 70Kč. Nebo ne?
0
0
možnosti