Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

NA CESTÁCH S ŠÉFKUCHAŘEM: Tatarský biftek s pravou chutí hovězího z Montmartru

Romantický víkend v Paříži jsem spojil s několika povedenými gastro zážitky. Tentokrát bych se chtěl podělit o jídlo, které si můžete v Česku objednat v každém podniku a nemusí se jednat o luxusní restauraci. Řeč je o tatarském bifteku, jež si ve Francii na rozdíl od Česka zachoval pravou chuť hovězí svíčkové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

31. 12. 2015 14:06

Chez Marcel v Praze už dvacet let.

0 0
možnosti
MP

29. 12. 2015 20:16

Autor zjevně nikdy nenavštívil pražskou restauraci Na Kopci, jejíž "francouzský" tatarák je přímo pověstný! A vsadím se, že tatarák francouzského typu najdeme na menu mnoha dalších podniků.

0 0
možnosti