Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nejodpornější jídlo? Fermentovaný žralok, který se zakope do země a polije ovčí močí, říká šéfkuchař

Jeho láskou je asijská a pacifická kuchyně, okouzlila ho ale i ta peruánská. A sushi? O něm říká, že se člověk technikám přípravy učí celý život. „V zahraničí jsem zjistil především to, že polotovary se nepoužívají, že vaření dělají čerstvé suroviny,“ říká šéfkuchař Jan Voráček z restaurace Buddha Bar.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

K. Kvita

25. 8. 2019 18:44

My dáváme doma psí moč. Ovcí nám moc nechutna.

0 0
možnosti
HP

25. 8. 2019 23:25

Tak k vám na večeři nepůjdu.

0 0
možnosti