náhledy
„Nejvíce k nám lidé chodí na loupáky a cuketový chlebíček s batátovým krémem,“ prozrazují manželé Petr a Gabriela Ogurčákovi o proslulém karlínském bistru Etapa.
Autor: PG Foodies
Duo PG Foodies se svým blogem o zdravém jídle v roce 2019 stalo foodblogem roku, ale to nebylo dost, a tak se i díky šťastné náhodě, která je přivedla k prostoru v pražském Karlíně, a láskou k jídlu načerpanou v Londýně pustili do vytouženého vlastního bistra.
Autor: PG Foodies
Vyhlášené kváskové loupáky
Autor: PG Foodies
Bez předchozích zkušeností a gastronomického vzdělání se to sice neobešlo bez počátečních problémů, ale manželé do toho šli s pro sebe tak typickým nasazením a dravým zápalem
Autor: PG Foodies
I přesto, že je na začátku mnoho lidí od vlastního podniku odrazovalo, manželé Ogurčákovi dokázali, že z foodblogerské scény jde do světa reálné gastronomie vklouznout bez větších problémů.
Autor: PG Foodies
Své karlínské bistro otevřeli v lednu minulého roku a zájemce zprvu téměř nestíhali obsloužit. Dnes manželé Petr (36) A Gabriela (33) Ogurčákovi otevírají k vyhlášenému podniku i malý krámek a chystají se na další pobočku v Dejvicích.
Autor: PG Foodies