Diskuze
Nový talent na pražské gastro scéně. Ondřej Dufek začínal mytím nádobí, dnes je šéfkuchařem bistra Šodó
Začínal mytím nádobí ve Skotsku. Za devět let na gastroscéně prošel kuchyní Gordona Ramsayho, michelinskými restauracemi ve Skandinávii a stál v čele karlínské Esky. Dnes zastává pozici manažera a šéfkuchaře v nedávno otevřeném bistru Šodó v pražských Dejvicích. Dámy a pánové, představujeme vám talentovaného kuchaře Ondřeje Dufka (30).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LB
L29u93d26v16í52k 81B83e74n96e22š
2. 5. 2023 12:38
Jak snadné je být šéfem a manažerem. U Makdonalda má to holka, co strká karbanátky v housce do pytlíku, hrdý titul counter manager. A to českému prosťáčkovi zní hrdě.
3
0
možnosti
VM
V64l42a85s43t42a 72M62o30k32r43ý
2. 5. 2023 15:09
Uklízečka - manažérka podlahových krytin, atd..
1
0
možnosti
KF
I70v75a25n 40K89a72z97i11m98o86u74r
2. 5. 2023 11:13
Vy zřejmě doufáte, že naši novináři dokáží vytvořit singulár od clova Mekka. To jim dost fandíte
0
0
možnosti