náhledy
Tapas jsou základem každého španělského menu, v Pata Negra je krom vynikajících oliv tvoří třeba domácí paštika.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na úplném okraji severomoravské metropole Ostravy se nachází kulinární adresa, již není radno minout: Věšínova 29, kde funguje už sedmým rokem španělská restaurace Pata Negra.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Tapas jsou základem každého španělského menu, v Pata Negra je krom vynikajících oliv tvoří třeba domácí paštika.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jídla, která zde vaří, se majitel a šéfkuchař v jedné osobě učil připravovat v Andalusii.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Paella se dá připravit buď s masem, nebo s mořskými plody jako na snímku. V rýži jsou ukryty krevety, mušle i kousky ryb.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA