Diskuze
Jak na pečená holoubata? Poradí Roman Paulus
Upéct holoubě je stejně snadné jako připravit kuře, v chuti se mu ale žádná drůbež nevyrovná. Je jemné, křehké a šťavnaté. Dobře to vědí hlavně Francouzi a jiné národy labužníků, kde je holub poměrně běžnou součástí jídelníčku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
LP
18. 11. 2013 13:59
STARTOVACÍ PLOCHY
U nás mají být do jara postaveny startovací plochy a od 1.4. započne akce - PEČENÝ HOLUB ROVNOU DO HUBY
0
0
možnosti
JK
14. 10. 2013 20:06
Doporučuji poslat recept ČSSD do Lidového domu
tam ho budou teď móóóóc potřebovat. Po volbách budou určitě i létat.
0
0
možnosti