náhledy
Jako předkrm si můžete dát třeba marinovaného sledě s pažitkovým chlebem, mezi hlavními jídly dostane milovníky české kuchyně svíčková s výraznou barvou kořenové zeleniny nebo nebývale šťavnatá vepřová kotleta s lehkým bramborovým salátem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na čepu restaurace Ossegg najdete tmavého Balthasara, ze světlých piv pak dvanáctku zvanou Phillip a třináctku Laurentius.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jako předkrm si můžete dát třeba marinovaného sledě s pažitkovým chlebem, mezi hlavními jídly dostane milovníky české kuchyně svíčková s výraznou barvou kořenové zeleniny nebo nebývale šťavnatá vepřová kotleta s lehkým bramborovým salátem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jako předkrm si můžete dát třeba marinovaného sledě s pažitkovým chlebem, mezi hlavními jídly dostane milovníky české kuchyně svíčková s výraznou barvou kořenové zeleniny nebo nebývale šťavnatá vepřová kotleta s lehkým bramborovým salátem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na čepu restaurace Ossegg najdete tmavého Balthasara, ze světlých piv pak dvanáctku zvanou Phillip a třináctku Laurentius.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vladimír Schnappel (uprostřed), Lukáš Holý (vlevo) a Robert Šupita (vpravo)
Autor: Tomáš Krist, MAFRA