náhledy
Pohled z kuchyně do restaurace
Autor: Petr Topič, MAFRA
Jelení hřbet s popelem, čerstvý lanýž a lanýžová omáčka
Autor: Levitate
Kachna na grilu s marinádou
Autor: Levitate
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Jelení hřbet z Šumavy
Autor: Levitate
Christian Duy Chu
Autor: Levitate
Příprava na uhlí
Autor: Levitate
Esence lesa
Autor: Levitate
Šéfkuchař a majitel restaurace Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Krém z podmáslí a medu, tapioka, zelena ryze, hnědé máslo
Autor: Levitate
Topinambur, podmáslí a cibule
Autor: Levitate
Sumeček, wasabi krém, drobenka z tempury a panka
Autor: Levitate
Rebarbora, rakytník granita a fermentovaná růže
Autor: Levitate
Nakládaná ryba, cream fraiche, shiso v tempuře, kapří mlíčí
Autor: Levitate
Jeseter na grilu, šnečí kaviár, zázvorový gel, sezamová omáčka
Autor: Levitate
Pořádek v kuchyni
Autor: Petr Topič, MAFRA
Levitate
Autor: Petr Topič, MAFRA
Mezi hrnci a pánvemi pohybuji už od šestnácti let a svou vášeň pro vaření se mi povedlo spojit s vášní pro cestování a objevování. Právě z této kombinace se zrodil koncept Levitate.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Restaurace Levitate sídlí ve Štěpánské ulici
Autor: Petr Topič, MAFRA
Restaurace Levitate má velkou šanci získat michelinskou hvězdu.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Restaurace Levitate
Autor: Petr Topič, MAFRA