Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Kvalitní zvěřinu v Česku nekoupíte. Vše putuje do zahraničí
Je tady sezona zvěřiny. Mnoho Čechů včetně mě ji zbožňuje, v restauracích se ale jen málokdy dočkáme opravdu kvalitního masa. Pokud žijete ve velkém městě, zapomeňte na to, že byste si zvěřinu připravili doma, v obchodě ji totiž neseženete. A to je velká škoda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MK
15. 3. 2016 14:59
Po letošní slabé zimě jsou lesy rozdupané od černých prasat, jsou přemnožená a jejich maso v krámech není - asi bordel v distribuci i odstřelu
0
0
možnosti
JB
20. 1. 2016 9:04
Na takový článek se dá uplatnit rčení : " Chtěl bych mít vaše starosti a Rothschildové peníze "
0
0
možnosti
VH
V. Hlisnikovská
20. 1. 2016 9:13
Po přemnožení divočáků bylo řečeno, že kančí maso cenově kleslo na úroveň vepřového. Jen kdyby se dalo koupit!!! I to zamražené v Makru je předražené.
0
0
možnosti
VG
VH
V. Hlisnikovská
20. 1. 2016 8:35
V Česku se čerstvá zvěřina nesežene vůbec. Když si ji chceme uvařit, musíme do Makra, ale i tam je jen mražená.
0
0
možnosti
JB