Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rebarbora dvou barev. Z červených částí koláč, ze zelených skvělý sorbet

Pokud jste nikdy nejedli rebarboru jinak než jako špalíky namáčené v cukru, tak jako z časů vašeho dětství, je čas na změnu. Jde totiž o super potravinu, která byla u nás dlouho opomíjena jako příliš obyčejná. Konečně stojí na piedestalu jako významně zdravá a chuťově mimořádná surovina, která se zaslouženě veze na módní vlně obliby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 6. 2015 7:13

Měla by ta hloupá žena,co chce být za světovou osvětlit českému občanu,co to je ten cheesecake a sorbet a uvědomit si,že je v Česku.Jsem přesvědčen,že to je asi nějaká buchta nebo koláč,ale blbka sem cpe nějaký cheesecake a sorbet.Nedá se to pojmenovat česky?Trochu rozumu "světová" ženo.

0 0
možnosti

J. Kovář

5. 6. 2015 9:06

Jura, asi to bude tím, že je paní Dagmar zvyklá psát pro normální čtenáře a ne pro hlupáky. Četl jste obsah? Asi ne, jinak byste nepsal takové nesmysly.

Sorbet je jeden ze šesti druhů mražených krémů, s tím nic neudělá ani Jura a cheesecake je dezert, jehož recept byl převzat i s názvem a v Čechách je to zavedený gastronomický termín. Se sorbetem je to konečně stejné.

Tak hloupoučký Juro, zasedněte k počítači a paní Dagmar se omluvte. Za to že jste pitomec, ona opravdu nemůže.

Trochu rozumu "uprděný" muži.

0 0
možnosti