náhledy
Tradiční výroba sake
Autor: JETRO
Tradiční výroba sake
Autor: JETRO
Tradiční výroba sake
Autor: JETRO
Tradiční výroba sake
Autor: JETRO
Tradiční výroba sake
Autor: JETRO
Eventy spojené s ochutnávkou tohoto nápoje se začínají pomalu a jistě objevovat i u nás a ve vybraných restauracích je již možné dobré sake ochutnat.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Sake
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Sake
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Sake
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Letošní seminář, který japonská vládní agentura na podporu obchodu JETRO (Japan External Trade Organization) a Japonská asociace výrobců sake a šóčú. ukázal, že se jedná nejen o japonský, ale o mezinárodní nápoj dobře kombinovatelný s lokálními specialitami po celém světě.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Letošní seminář, který japonská vládní agentura na podporu obchodu JETRO (Japan External Trade Organization) a Japonská asociace výrobců sake a šóčú. ukázal, že se jedná nejen o japonský, ale o mezinárodní nápoj dobře kombinovatelný s lokálními specialitami po celém světě.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Letošní seminář, který japonská vládní agentura na podporu obchodu JETRO (Japan External Trade Organization) a Japonská asociace výrobců sake a šóčú. ukázal, že se jedná nejen o japonský, ale o mezinárodní nápoj dobře kombinovatelný s lokálními specialitami po celém světě.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Eventy spojené s ochutnávkou tohoto nápoje se začínají pomalu a jistě objevovat i u nás a ve vybraných restauracích je již možné dobré sake ochutnat.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pro svůj vysoký obsah aminokyselin má velký potenciál zdůraznit a doplnit chuť jídel, ke kterým by se kyselejší víno nehodilo, nebo by jejich osobitost zastřelo hutnější pivo.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Sake je dnes velice populární ve Spojených státech i západní Evropě, kam začal pronikat na přelomu tohoto tisíciletí. Má svoje plnohodnotné místo po boku piva a vína, a při vhodné příležitosti by nemělo chybět na žádném stole.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Sake
Autor: Tomáš Krist, MAFRA