Diskuze
Sedm tipů, jak zbohatnout na jídle, i když nejste odborníky
Kdo si chce vydělat v gastronomickém byznysu, nemusí hned otevírat restauraci. Server Entrepreneur.com, který se zabývá shromažďováním tipů pro podnikavce, nabízí několik dobrých nápadů, jak nabýt jmění, aniž by člověk musel mnoho investovat a hodně vědět.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
BH
B. Hampl
9. 1. 2011 18:36
Těstoviny ?
Ale kdepak, většina restaurací dá přednost těm nejlevnějším, tam vydělají nejvíc....
A Češi se v tom, bohužel, nevyznají....
0
0
možnosti
VM
V. Mareš
9. 1. 2011 22:57
Re: Těstoviny ?
Ale není to špatný nápad. A doopravdy dobrá restaurace si je bude brát od takového producenta nebo si je bude vyrábět sama.
0
0
možnosti