Diskuse
Sušíme bez chemie. Neotřelý podzimní dezert i voňavý crumble
Podzim láká k zavařování a uchování všeho, co nám příroda nadělila. Říká se o nás, že jsme národem, který miluje zavařování a sušení ovoce, o sbírání a sušení hub, které je národním fenoménem, nemluvě. Ani přesně nevíme, jestli konzervujeme, sušíme a zavařujeme ze zvyku, nebo jdeme s novým trendem domácí výroby čehokoliv.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vůně ranní rosy, květin a pohody. Ranní Louka od Manufaktury nás okouzlila
Lehká, svěží a plná přírody – taková je parfémová voda Ranní Louka od Manufaktury, kterou jsme v naší redakci měly možnost otestovat. Proč se hodí...