Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Udělejte si ravioly s hovězí oháňkou. Poradí Roman Paulus

Jedna základní surovina na začátku, dvě báječná jídla na konci. Z hovězí oháňky, která je už zase běžně k dostání, uvaříte ten nejlepší vývar a zároveň si připravíte základ hlavního chodu: plněných raviol s petrželovým pyré.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

14. 4. 2014 23:36
Tak jak je to?

Ravioly, nebo ravioli? Je to raviola, nebo raviol?

0 0
možnosti
ZK

15. 4. 2014 4:10
Re: Tak jak je to?

Mě to tahá za oči, protože italsky je to "ravioli" a v češtině jsem o jedné raviole zatím neslyšela. U špaget je to jiné, ty jsou už počeštěné. Ale za ty ravioli bych se přimlouvala.

0 0
možnosti