náhledy
Štěpán Návrat
Autor: Benjamin
Ze začátku to bylo komplikované, museli jsme lidi přesvědčovat o tom, co děláme. My v se v restauraci Benjamin snažíme udělat lidem gastro zážitek. Takové gastro divadlo v podobě 5 či 8 chodové degustace s příběhem o každém jídle, které dostanou na talíř.
Autor: Benjamin
Šéfkuchař Štěpán Návrat
Autor: Benjamin
Šéfkuchař Štěpán Návrat
Autor: Benjamin
Šéfkuchař Štěpán Návrat
Autor: Benjamin
Kuchař a lektor sushi Štěpán Návrat radí, jak nejlépe připravit rýži.
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Sushi lektor Štěpán Návrat říká, že nejsnadněji se rýže připravuje ve speciálním hrnci, rýžovaru.
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Říkám tomu naše kuchyně, takhle vaří Benjamin. Nikoho nekopírujeme, jak to bývá v České republice zvykem. Vycházíme z českých receptů, které jsme vařili, když jsme byli v Rakousko-uherské říši, když jsme byli Čechoslováci...
Autor: Benjamin
Králík s překvapením
Autor: Benjamin