Diskuze
VAŘENÍM PROTI COVIDU: Selen je pro organismus velmi důležitý. Ve velkých dávkách je ale toxický
Jak si vybudovat a posílit imunitu? Pozornost bychom měli věnovat všem vitaminům a látkám, které ji pozitivně ovlivňují. Jídlem sice covid nevyléčíte, ale posílením obranyschopnosti zvýšíte i odolnost vůči virům a bakteriím. Server Lidovky.cz připravil ve spolupráci s nutriční specialistkou Kateřinou Šimkovou ze Zdravého stravování seriál plný rad a receptů, které vám pomohou nejenom v době pandemie zlepšit imunitu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
J22i17ř94í 73M28a63c28e23k
5. 1. 2021 20:25
Pokud v takovém článku není uveden žádný příklad potravin, které více selenu obsahují, musím konstatovat že to paní
Pecháčková odflákla.
0
0
možnosti
DV
D42a67n 95V40l78k
5. 1. 2021 6:44
„Tento nedostatek je možné částečně odstranit nemáčením, například u luštěnin. Způsobí totiž nejen rychlejší následné vaření...“ doplňuje nutriční specialistka. Bravo, tak ať paní specialistka nenamáčí třeba fazole, ty jsou také luštěniny. To jsem zvědavý, jak dlouho je třeba bude vařit a hlavně, jak si na nich pochutná. Možná pak dá pokoj a nebude zveřejňovat nesmysly.
0
0
možnosti