Pondělí 16. května 2022, svátek má Přemysl
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

Vařit jídlo není přirozené. Teplo zabíjí enzymy, říká vitariánka

Pořádá kurzy živé stravy a nedávno ji vyšla kuchařka plná raw receptů. „Mám pocit, že jsem se jako vitariánka už narodila. Od dětství pro mě bylo nejpřirozenější okusovat rašící výhonky všeho jedlého na babiččině zahrádce a úplně nejvíc jsem milovala čerstvé ovoce a zeleninu,“ říká Jitka Adamová v rozhovoru pro server Lidovky.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ach jo, už zase. Opráším znalosti z biochemie a:

1.Je výzkumy prokázáno, že vegetariánství má vliv na inteligenci, zvláště u dětí ji markantně snižuje.

2.Enzymy - biokatalyzátory se sice vařením zničí, ale spolu i s jedy a parazity, které jsou v syrovém jídle. Enzymy vznikají ve všech buňkách a tělo si je samo vytvoří unikátní rychlostí. Tvrdit, že je musí pozřít v potravě je pitomost.

3. Ať se autorka spojí s libovolným řezníkem a ten ji potvrdí častý výskyt nádorů u ulovené divoké zvěře. Píše pitomosti, jako každý člen nějaké sekty.

0/0
13.2.2016 10:19

Všechno vymyslela Škrlová. Je to hlava manipulace, říká režisér Síbrt

Premium Před patnácti lety Česko šokovala kuřimská kauza. Týrání malých chlapců nejbližšími příbuznými i podivná role „Aničky“....

Češi řeší, čím topit. Proč bychom se neměli zbavovat plynového kotle?

Premium Plynu pro domácnosti by mělo být dosti při přerušení dodávek z Ruska. Nedostatkový plyn sice zdražuje, ale rychlý...

I vysokoškolák může být blbý, říká obávaný lovec z Novy Doktor Vševěd

Premium Na úspěchu televizní soutěže Na lovu má Jiří Martínek velký podíl. Diváci žasnou nad jeho znalostmi. On žasne taky –...