Diskuze
Vedení Alcronu chystá po ztrátě hvězdy změny. Kuchyň opustí šéfkuchař Pavel Býček
Vedení hotelu Radisson Blu Alcron Prague mrzí ztráta michelinské hvězdy, bere to ale jako výzvu do budoucna a hodlá provést změny. Například od dubna restauraci opustí šéfkuchař Pavel Býček, sdělil generální ředitel hotelu Michal Chour. Naopak se vrátí už i s mezinárodními zkušenostmi Jakub Černý, doplnil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
28. 3. 2018 2:20
Radeji uvadejte dobre stredoevropske recepty, ty hvezdy nam jsou u prd ele, temi se nenajime. A je chyba, ze hvezdy jsou cilem veskereho znazeni kucharu. Radeji recept Ladi Hrusky, nez slozity od hvezdneho kuchtika.
0
0
možnosti
27. 3. 2018 20:34
Michelin - mnoho povyku pro nic. Zkusil jsem jejich jídla - čekal jsem něco extra s kouhoutím mlíkem (jak říkal Vlasta Burian) a byl jsem zklamán. Normální Moravský brabec s špenátem ze zahrádky dobře udělalný mě uspokojí víc. Ztrátu hvězd litovat netřeba - není to cíl, jen vedlejší produkt dobré práce, nic víc. Svět se bez nich nezboří.
0
0
možnosti