Diskuse k článku: Velikonoční torta pasqualina. Připravte si doma tradiční italský koláč

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 20.4. 2019 18:43
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
L. Šepsová 20.4.2019 18:43

Mangold, čili cvikla, býval kdysi v české kuchyni přítomen docela dost.my jsme semínka kupovávali za bolšánů v sousední NDR,kde se pěstoval. je to výborná zelenina, mladé lístky nahradí špenát a na listové těsto jsem ho taky dávala. Výborný byl spařený horkou vodou,pomletý na mas.strojku s masem,cibulí a kouskem uzeniny ,k tomu něco strouhanky, vajíčka, koření a v troubě upéci placičky. Vlastní recept. Přídavek do polévky atd. Jinak-česká klasika je složena hodně z klasiky z dob K&K...

V. Kotas 20.4.2019 7:51

V naší rodině zůstaneme u české klasiky, na které jsme vyrostli.