Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Výborná kuchyně ve snobské restauraci

Člověk si připadá, jako by sem nepatřil. Jako když vstoupí s batohem do lobby pětihvězdičkového hotelu. Nedejte se ale odradit pátravými pohledy číšníka. Dělejte, jako by nic, sedněte si a nechte se obložit mističkami s asijskými delikatesami, které připravuje šéfkuchař, který Asii rozumí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Horst

8. 6. 2009 14:37
Štěstí

Články jako tento mě vždy inspirují k radostnému pohledu z okna na pasoucí se krávy, nalití si čerstvého mléka do krajáče, zakousnutí domácího chleba a večer 2 km procházku do jediné hosdpody v obci, kde si dám s kamarády, venkovskými balíky jako já, pár piv a utopence. Díky za ně, pište více. 

0 0
možnosti

Rico

12. 6. 2009 17:54
Re: Štěstí, že znárodnění podobných restaurací povede

k odstranění hladu v Africe!

Máte rád VKZ?

0 0
možnosti

marek

8. 6. 2009 14:00
Nakopal

bych jim zadní partie a šel na gulášek se šesti, kdyby měli tu drzost se takhle i jen stínem chovat. Ale pro snoby dobrý, oni jsou takoví zvláštní :-))

0 0
možnosti

Rico

12. 6. 2009 17:55
Re: Nakopal byl taky dobrý kuchař, Zdeněk.

Každý se holt nechová jak na večeři s Lidovými Milicemi.

Máte rád smažák?

0 0
možnosti

novák

8. 6. 2009 13:51
nechápu

pro koho a proč vůbec tento článek byl napsán. Bydlím v Salačově Lhotě a výkřikem na našem talíři jsou jednou za týden řízky a nikdo mě při vstupu do kuchyně nekontroluje přezíravým pohledem zda jsem nebo nejsem hoden vstupu do prázdné restaurace. Předpokládám, že si konzumaci autorka platila ze svého a ne z peněz LN. Jinak bych k vám poslal prezidenta Dohnala.

0 0
možnosti

Rico

12. 6. 2009 17:57
Re: nechápu složitost tempury v řízku!

Vy ale máte určitě rád k řízku hranolky se suši, že?

0 0
možnosti

Laco

8. 6. 2009 12:56
Je to třeba

znárodnit,lumpy darebné.:-))

0 0
možnosti