Diskuze
Začínal s maminkou, dnes jeho pekárna vyváží do 11 zemí světa. Táhnou především sušenky bez lepku
Nepoužívají ztužené tuky, bílý cukr či chemické konzervanty a barviva. Biopekárna Zemanka funguje již 14 let a za tu dobu se její provoz rozšířil tak, že své produkty vyváží do 11 zemí světa. „Využíváme přirozenou sladkost surovin, jako jsou ořechy, med, ovoce, čokoláda, kakao, skořice a případně doslazujeme přírodními sirupy, jako je rýžový, agávový nebo třtinovým cukrem,“ říká majitel pekárny Jan Zeman v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JZ
J88i98ř15í 66Z34i54m76a
24. 7. 2020 1:31
Je to všechno hezké, ale sladit třtinovým cukrem je úplně totéž jako řepným rafinovaným. Sacharóza má složení stejné.
0
0
možnosti
PN
P29e82t79r 48N28e72m36e73c
23. 7. 2020 20:57
přirozená sladkost kakaa a to sladké kakao se dá koupit kde?
0
0
možnosti
KS
PS
P97a92v26e96l 82S56e83l72i39n66g17e90r
23. 7. 2020 12:27
Jak odliší elektřinu z obnovitelných zdrojů od ostatní elektřiny ?
0
0
možnosti
M65i41l50a96n 63N71e96s65p42o18r
23. 7. 2020 17:07
Jak ten proud tece, tak je to tam napsane
0
0
možnosti