náhledy
Marek Raditsch
Autor: Kampa Park
Radek David
Autor: Archiv Radka Davida
Terasa U Zlaté studně
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling - Michaela Tomišková
Sanjiv Suri, filantrop a majitel skupiny Zátiší (vlevo), a šéfkuchař restaurace V Zátiší Mahavir Kanswal.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér se magicky proměňuje podle denní hodiny: světlo jej mění k nepoznání.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér restaurace Alcron, radisson Blu Alcron Hotel
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling: Michaela Tomišková
Tým šéfkuchaře Radka Kašpárka v restauraci Field.
Autor: Field Resturant
Restované houby, pomalu pečený celer a libečkové podmáslí
Autor: Richard Cortés, Lidové noviny
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: husí játra, bobuloviny, arašídy a tonka fazole.
Autor: Field Resturant
Kachní prsa s kardamomovým zelím.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Igor Chramec
Autor: V Zátiší
Jakub Černý
Autor: Alcron
Interiér restaurace Bellevue
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling - Michaela Tomišková
Sumec
Autor: Salabka
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Třeboňský pstruh, jablko, kopr
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nicolas Decherchi.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Petr Kunc
Autor: Salabka
Jeseter s pyré ze sladkých brambor
Autor: Salabka
Medailonky z humra konfitované na poloslaném másle, podávané s domácími linguine v krémové humrové omáčce s pomerančem a bazalkou pod pěnous příchutí korýšů.
Autor: Archiv Paloma
Designérkou Palomy je Monika Babišová.
Autor: Archviv Paloma
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: pstruh, králík, kurkuma a rajče.
Autor: Field Resturant
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA