Pátek 23. dubna 2021svátek má Vojtěch 11 °C polojasno Předplatné LN

Diskuse k článku

V Japonsku mají repliky jídel lákavější, než jsou ta pravá

Veterán Norijuki Mišima vytváří už 62 let reprodukce pokrmů, které zdobí výlohy japonských restaurací. Jde o povolání, kde za celé roky nenastaly žádné změny. Reprodukce svého jídelníčku ale vystavuje většina japonských restaurací, především ty levnější.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lepka 18.3.2017 9:50

Japonci jsou o level výš, nám stačí k probuzení Pavlovova reflexu obyčejná fotka. A ani o nepomůže, co kuchař(ka), to jiná chuť bramboračky, svíčkové, guláše...


Jsme inspektoři, ohlásili se agenti do Vrbětic. Později se ozval výbuch

Lidé v okolí Vrbětic protestovali po výbuších proti skladu. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Přijeli do muničních skladů ve Vrběticích a prokázali se jako zaměstnanci ostravské firmy Imex Group. Jednalo se však o...

Muž z Imex Group: Do beden k odeslání by se ve Vrběticích nikdo nedostal

Vjezd do bývalých muničních skladů ve Vrběticích | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Sklady ve Vrběticích na Zlínsku, které podle českých tajných služeb vyhodili do povětří ruští tajní agenti, měla...

Války budoucnosti mohou probíhat v lidské mysli, říká bezpečnostní analytička

Kristina Soukupová | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Její znalosti sice využívají vojáci a jeden kolega ji prý s nadsázkou navrhl jmenovat čestnou generálkou britské...