Diskuse k článku: Jak vymýtit chlebovou plíseň? V USA prý objevili recept

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 10.1.2013 16:32
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
F. Pavlis 10.1.2013 16:32

Pamatuji si,

jak voňavý a chutný byl chleba pečený doma. V peci, kam tetka chodívala s ošatkou jednou za 14 dnů. Ve žních vydržel i déle bez jakékoli újmy.  Používal se klasický chlebový kvásek a žitná mouka. Takový chléb už v životě jíst nebudu. Chutnal i nenamazaný. Ale ta dřina s díží a vůbec.....

T. Kvasnica 10.1.2013 14:40

Opakovaný nesmysl

V českých i-periodicích se toto objevilo naposledy 4. prosince a samozřejmě "vědci" z USA objevili ameriku. Pěkné vysvětlení máte na sesterském technet.cz viz:

http://technet.idnes.cz/blud-chleb-vydrzi-dva-mesice-d1e-/tec_technika.aspx?c=A121130_152913_tec_technika_nyv