Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Baroš začne v pondělí trénovat

Sport

  19:18
WESTERBURG - Český tým má stále naději, že ve čtvrtek proti Itálii nastoupí útočník Milan Baroš. Lékaři dnes po prohlídce zraněné nohy prohlásili, že se jeho stav zlepšil. Baroš začne v pondělí s běžeckým tréninkem. Řekl to mluvčí výpravy Lukáš Tuček.

Milan Baroš při tréninku. foto: Doležal MichalČTK

Baroš dnes ráno odjel na plánovanou prohlídku do nemocnice v Limburgu. "Podrobil se magnetické rezonanci, která ukázala, že se nahromaděná tekutina vstřebala," řekl Tuček, podle něhož se navíc potvrdilo, že v klenbě nohy není žádná trhlinka. I proto lékaři svolili, že fotbalista může začít trénovat. "V pondělí začne s běžeckým tréninkem," uvedl Tuček.

Zdravotní stav Jana Kollera se výrazně zatím nemění. Hráč musí být v klidu a čekat, až se zacelí trhlinka ve stehenním svalu,.

Dnešní trénink bez Jankulovského
Kouč Karel Brückner dnes řídil tradiční lehký pozápasový trénink, který tým absolvoval ve svém tréninkovém táboře ve Westerburgu. S týmem byl na hřišti také Jankulovski, který ale trénink strávil jen poleháváním a ledováním zraněného kotníku.

O svém zranění příliš mluvit nechtěl, ale podle všeho by měl být pro zápas s Itálií v pořádku, což potvrdil také trenér Brückner. "Je to zranění menšího rázu, na další zápas bude k dispozici," uvedl kouč na tiskové konferenci.

Autor: