Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Beckham - hvězda MS 2010?

Sport

  13:01
Madrid - Podle trenéra anglické fotbalové reprezentace Fabia Capella má David Beckham šanci zahrát si za dva roky na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Italský kouč uvedl, že někdejší reprezentační kapitán může mít místo v anglickém národním týmu, pokud se bude udržovat ve formě.

David Beckham v dresu L.A. Galaxy. foto: ČTK

Beckhamovi bude 2. května třiatřicet let, ale věk pro něj prý nemusí být překážkou. "Jsou hráči v 33 nebo 34 letech, kteří se velmi dobře udržují. Chápou, že na tom fyzicky nejsou tak dobře jako dříve, a více se o sebe starají. Na tom bude hodně záležet," řekl Capello, pod jehož vedením Beckham v březnu nastoupil k jubilejnímu stému zápasu v reprezentaci.

Angličané nepostoupili na letošní evropský šampionát a březnovou přípravu s Francií prohráli 0:1, přesto Capello viděl u svých svěřenců zlepšení. "Řekl jsem hráčům po   porážce s Francií, že jsem spokojený a že jsem viděl krok kupředu. Musíme jít krok za krokem. Nejdříve se musíme na mistrovství světa kvalifikovat a pak uvidíme, co se stane. Myslím, že máme dobrý tým," uvedl.

Autor:

Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?
Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?

Zuzana Bergrová, bývalá vrcholová sportovkyně, si pro svého syna doběhla do spermobanky. O životě single mámy píše úspěšný blog „Plody dna: Příběhy...