Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bílek: Cítili jsme, že kritika nebyla objektivní

Trenér českých fotbalistů Michal Bílek neskrýval po vítězství 4:0 v přípravném duelu nad Ukrajinou spokojenost s výsledkem i s předvedenou hrou. Pochvaloval si, že hráči, kteří dnes dostali příležitost místo některých chybějících opor, dokázali, že jsou v národním celku právem. Výhru podle něj reprezentace nutně potřebovala, aby se mohla s větším klidem chystat na závěr evropské kvalifikace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J. Orlík

7. 9. 2011 10:11
Já jsem třeba nemohl pochopit,

proč nebyl na Skoty nasazen LAfata, který střílí góly v lize jako na běžícím pásu a je zřejmé, že hraje fotbal s chutí usilovnou a že ho to baví? Tak jsme zase hráli na jednoho útočníka, navíc takového, který dal gól naposled, ani nepamatuju. Trenér Bílek asi nemá v mančaftu moc silné postavení, že by třeba Baroše nenasadil do základu. Teď je trenér za kinga, protože uhrál ve Skotsku bod, ale, a to neberu v potaz, jak, ale taky jsme mohli prohrát. Vždyť chyběla minuta nebo dvě do konce utkání, když ten Holywood přišel. Ale musím říct, na druhé straně, že v tom Skotsku to, zase, takový propadák, nebyl, bylo vidět, že se aspoň trochu snažili, ale školácké chyby Kadlece a nemohoucnost Baroše a Plašila to zazdila úplně. Ještě k Barošovi. On musí mít pocit, že je nepostradatelný. Pokud tam, trenére, nezačnete stavět do základu jiné útočníky a Baroše nenecháte sedět, změní se prd.

0 0
možnosti
JK

J. Klíma

7. 9. 2011 9:24
porad stejna pisnicka

je to klasika... hrajou na ho.no... pak vyhrajou nad slabsim rozdilem nekolika branek a jsou tu zase.... MISTRI.... :O)))

0 0
možnosti

J. Šrámek

7. 9. 2011 8:13
Neobjektivní?

Co je neobjektivního na tom,že lidem se nelíbí výprask od Litvy doma!A zpúsob hry neodpovídá siláckým prohlášením trenérů.Porazit 2:0 Lichtensteinsko?To není punc kvality.Stejně,jako být po léta náhradníkem v nějakém evropském mužstvu.A že kritizují  takové způsoby bývalí fotbalisté?Drulák byl povolán do reprezentace až v nouzi ,prakticky na stará kolena,Jozsa,Kroupa,Daněk ,rovněž jim nebylo nic platné být králi střelců,ba ani 100 branek mnoho neznamenalo.J.Koller rovněž byl prohlášen za ,,neperspektivního''''!A turecká liga je také kvalita?

0 0
možnosti
JK

J. Klíma

7. 9. 2011 9:25
Re: Neobjektivní?

pravda pravda... je mi z tech dusevnich invalidů na blinkání

0 0
možnosti