Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Brňáci, takhle tedy ne!

Sport

  19:42
PRAHA - Dnes bych chtěl netradičně začít jinak, než chvalozpěvy na sešívané. Vzkaz Brňákům: Táhněte domů a už se navracejte! Oni totiž kucí moravský, ač jich v neděli v Edenu bylo po málu, vhodili na posvátnou půdu Edenu světlici. Takhle tedy ne. Všichni by si měli uvědomit, že návštěva ráje je poctou, jíž by si měl každý vážit. A platí to i pro Otu "prase" Černého.

Sešívaní rozdávají radost. foto: ČTK

K fotbalu lze říct jen málo. Všechno bylo totiž řečeno dříve. Necka ukončil svůj gólový půst a příště zřejmě rovnou zůstane v malém vápně, protože dřív už míč nedostane. Způsob jaký dávají sešívky branky až do kasy člověka až děsí. Stejně jako věci, které v poslední době předvádí Brabčák. Tak snad si proti Anglánům dá majzla. Ale je to všechno holt tím, že se Erich snaží dostat do novin, kde jako obránce moc nefiguruje.

Všichni ostatní soupeři navíc ztráceli. Tedy až na Baník, u kterého mi to tentokrát nijak nevadí. Abych nevybočil z tradic těchto sloupků, musím se alespoň slovem zmíním o nenáviděném rivalovi z Letné. Cha, cha, chááááá. Kolik, že bylo v Ostavě šancí? Jedna...

Autor je sešívka hlavou i srdcem

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!