Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Brücknerovi se focení moc nezamlouvalo

Sport

  18:52
PRAHA - Společné focení na oficiální plakát, po něm zvěčnění portrétů jednotlivých fotbalistů a v podvečer také premiérový trénink na novém stadionu v pražském Edenu.

Oficiální foto české reprezentace foto: ČTK

Společné focení na oficiální plakát, po něm zvěčnění portrétů jednotlivých fotbalistů a v podvečer také premiérový trénink na novém stadionu v pražském Edenu. Nabitý program měli čeští reprezentanti, kteří se dnes před polednem vrátili z tréninkového kempu v Rakousku.

Už v úterý čeká tým kouče Karla Brücknera další prověrka připravenosti před mistrovstvím Evropy: zápas proti Litvě, který bude vůbec prvním mezistátním duelem na novotou vonícím stadionu Slavie. Před odpoledním tréninkem národního týmu byli v pohotovosti hlavně fotografové. Ti měli jedinečnou šanci zhotovit snímky celého družstva, které se před šampionátem až dnes sešlo v kompletní sestavě.

Členové národního týmu brali asi dvacet minut trvající povinnost všelijak, ale hlavně kouč Karel Brückner se zachmuřeným výrazem dával okázale najevo, že fotografování není jeho oblíbenou kratochvílí. Pak už Brückner ožil, když své hráče přivítal na lehkém tréninku. Hebký trávník v Edenu tak poprvé pokřtila i reprezentace, v úterý si jej v souboji s Litvou vyzkouší i v přípravném zápase.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...