Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Čelo tabulky vypadá tak jak má

Sport

  9:31
PRAHA - Stačila pouhá čtyři kola a ligová tabulka má konečně důstojného lídra. Sparta v Budějkách neponechala nic náhodě a domácí zostudila čtyřmi brankami.

Sparta už zase vede. foto: ČTK

Potěšitelný je především fakt, že chlapci v rudých dresech góly dávat nezapomněli. Drbat hlavu si může jen neúspěšný penaltový exekutor Patrik Berger, jehož výkony mají stále dost daleko do rozjetého dieselu a živounkosti.


Páteční zápas také ukázal, jak moc bude chybět Michal Kadlec, pokud opravdu přestoupí do Leverkusenu. Opět lze jen zakroutit hlavou nad sparťanskou přestupovou politikou. Poté, co management vystrnadil Limberského, adekvátní náhradu na levou stranu obrany nemáme. Had v přípravě neoslňoval a talentovaný Krob musí dorůst. Bylo by nejlepší poohlédnout se jinde.

Dnes už všichni víme, jestli se stal večer v Aténách zázrak. I po smolném prvním utkání naděje umírá poslední.  Minimálně postup ze skupiny by měl být v Poháru UEFA povinností!

O nedělním výprasku nebohému Žižkovu není třeba pochybovat. Vzhledem k obtížnému mači sešívek s chachary vše nasvědčuje tomu, že si Spartička ještě upevní pozici vládce Prahy i celé ligy.

Přítelkyně autorovi (31) vyčítá, že má raději Spartu než ji. Má pravdu.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!