Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi nezvládli zápas proti Ghaně

Čeští fotbalisté si výrazně zkomplikovali šanci na postup ze základní skupiny mistrovství světa. S Ghanou dnes v Kolíně nad Rýnem prohráli 0:2, a pokud chtějí myslet na další cestu šampionátem, musí se jim vydařit čtvrteční zápas proti Itálii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dON

19. 6. 2006 15:09
Ghana

Naši kluci postoupí - mají na to. Jesli jste si při přenosu utkání Ghana - Česko všimli, tak u lajny stál takový pěkný černoušek s nějakým hrncem na hlavě, zřejmě nějaký kouzelník a ten může za prohru našich kluků. Z hrnce vypustil nějaký voodoo a proto vstřelili Ghaňané první gól. Trenér a šaman našeho mančaftu Klekí Petra sílu africkýho šamana podcenil - což se už nebude opakovat.

Makaróni nemají šanci - ČEŠI postupují!!!  

0 0
možnosti

Přihlížející

19. 6. 2006 15:13
Re: Ghana

Postoupí Česko a Ghana ....

0 0
možnosti

Přihlížející

19. 6. 2006 14:01
Jsem zvědav, co všichni ti blbí štváči budou říkat po čtvrtku, kdy porazíme Italy a postoupíme!

Očekávám, že ve čtvrtek nastoupí jak Baroš, tak i Koler! Češi do toho!!!

0 0
možnosti

Štváč

19. 6. 2006 9:38
Odhaleni

Jak už jsem psal několikrát, "stará konzerva" Brückner neměl nikdy odvahu mužstvo změnit, vždy šel "na ruku" Košťálovi a spol. a jiní hráči mimo profláknutých starců jej nezajímali. Ani nemohli, on totiž fotbalu nerozumí, jen to tajil. Více ho zajímá zahrádka v Olomouci a 15 miliónů ročně. Chápu. Je nutné vypadnout z MS a fotbal změnit i s vedením svazu. Nedej bože abychom omylem postoupili - vše by se zakonzervovalo. Musím se ale zmínit o Rozehnalovi. Tento tzv. stoper měl nahradit Bolfa. Nikdy nepřesvědčil, vždy byl nejslabší, nerozhodný, hlavou při své výšce prohrával vše, naprostý neodhalený amatér. Vinen opět trenér. Výběr přátelských zápasů byl co nejslabší, ve skupině Andora /amatéři!/, Norové /nuly v Evropě/Arméni, Rumuni a Holandsko. Postupovaly dva. To byl řev, když jsme neinkasovali od Andory, to naše obrana byla "nejlepší" na světě. To se bambula trenér usmíval a s ním celé vedení ČSFS. Konečně byl tento tým odhalen i se svými primadonami a nedůtklivým trenérem, kterému komunikace na úrovni kritiky byla osobním  napadáním a jeho postbolševické reakce zůstaly protivné celému fotbalovému světu. Jen se to tady , jak je v Čechách zvykem, pěkně drželo pod pokličkou.

0 0
možnosti

El Carlos

19. 6. 2006 8:15
Lokvenc Ven!

Na utkání s Ghanou sem našel 2 pozitivní věci. :-) Máme skvělýho brankaře - To co Čech chytil, to by stačilo na golmana turnaje>->-.

A ta druhá, že Lokvenc dostal 2. žlutou.;-D(Y). Konečně ho někdo vykopl ven;-O!!. Aspoň že proti Itáli nenastoupí:-P.

Jinak záloha nebyla tak špatnáR^, jen nám chyběl ten hrot(ten byl pěkně tupej).Rv

Obrana se musí zlepšit, to bylo něco strašnýho;-€. No nic zapomeňme, a se vztyčenou hlavpu rosekejme Taloše.

0 0
možnosti

SVK/USA

18. 6. 2006 23:15
Go CR Go!!!

Tieto prispevky sa nedaju citat! Sami negativizmus - nariekanie, posmesky...

Neviete si ani predstavit aka nalada vladla v USA po debakli 3:0 s CR. Nikto vsak americkych futbalistov nezhadzoval tak ako sa to deje v ceskych mediach. Vseobecne sa ocakavalo, ze US hraci sa musia dat dohromady a rehabilitovat sa proti Talianom. A podarilo sa!

Preco tolke kopanie do ceskeho tymu?? Maju jedno nadherne vitazstvo a jeden cierny den. Nebolo by vhodnejsie aby sme sa pozerali dopredu namiesto plakania nad rozliatym mliekom?

Vo stvrtok nastupuje CR proti Taliansku. Obidva tymi maju zhruba rovnake sance na vitazstvo ci na remizu. V prvom rade bude zalezat na tom, aby rozhodca piskal objektivne, a na tom ako sa bude darit vytvorit si a hlavne premenit golove prilezitosti. V kazdom pripade, uhrat minimalne remizu je velmi realisticke ocakavanie (Americania vedia, ze s Ghanou musia vyhrat a ak nevyhraju, verim ze aspon neprehraju, co by CR stacilo na remizu s Talianskom). Som si isty, ze za tych 5 dni bude cesky tym velmi dobre pripraveny telesne i psychicky a to bez ohladu na Kollera a Borosa. Ak by vsak tito dvaja mali byt v poriadku a hrali by aspon jeden polcas, tak by to bolo velke plus.

Takze: Zabudnime na to co sa stalo v sobotu! Hlavy hore, CR ma stale jeden z najlepsich tymov na MS!

CESKO DO TOHOOOOOOO!!!

0 0
možnosti

aka

19. 6. 2006 9:03
Re: Go CR Go!!!

čo tláchaš blbečku ... to že sa Češi dostali na MS je tak všetko, nič viac, nič menej. Po zápase s Talianmi idú domov. Je pravdou že zatracovať a nadávať nie je na mieste, robia čo vedia a môžu.

0 0
možnosti

Ben Hafid

18. 6. 2006 19:01
Vyhrajeme!!!

FIFA World Cup Germany 2006: Czech rep. - Italy  3 : 1

0 0
možnosti

rys

18. 6. 2006 17:14
Jsme nej

Hosi nezapomente, ze Cesi su na 2. miste na svete ve svetovy tabulce, haha

0 0
možnosti

M-k

18. 6. 2006 17:21
Re: Jsme nej

zajimave, CESI zakopnou a cechacci maji naramnou a skodolibou radost!

0 0
možnosti

Anthony Machacek

18. 6. 2006 16:00
Pocitac to nepochopil

Predpokladam, ze vam vadilo slovo negr, ne to ze cechy nazyvam rasisty.

Anthony

0 0
možnosti

ctenar

18. 6. 2006 15:57
trener je blb

mozna je zapotrebi rozdelit funkce trenera ktery chlapy honi po cvicaku a skutecnym strategem ktery sestavi tym pro kazdy zapas a s tymem v prubehu hry manipuluje.Ze na to Bruckner nema se

smutne ukazalo.

0 0
možnosti

Jindra

18. 6. 2006 15:59
Re: trener je blb

Blb jsi ty.

0 0
možnosti

M-k

18. 6. 2006 15:56
to chce klid a dobry nervy

v osmifinale budeme hrat s Australany a vyhrajeme 2 : 1 , Ghana bude hrat s Brazilii a bohuzel prohraje ;-P

0 0
možnosti

Adam

19. 6. 2006 1:42
Re: to chce klid a dobry nervy

A hlavne se nebat Draka.;-D

0 0
možnosti