Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Sport

Hradec se v Budějovicích nepředstaví, sníh znemožnil zápas fotbalové ligy

David Ledecký z Českých Budějovic (v černém) hlavičkuje v utkání s Hradcem Králové foto: Petr Lundák, MF DNES

Ligová fotbalová asociace odložila sobotní utkání 17. kola nejvyšší soutěže mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové. Po intenzivním sněžení je hrací plocha na stadionu na Střeleckém ostrově nezpůsobilá. V tiskové zprávě o tom informovala LFA. Náhradní termín bude určen v nejbližších dnech.
  14:08

„Po čtvrtečním intenzivním sněžení, které pokračuje i během pátečního dne, označil rozhodčí delegovaný komisí rozhodčích hrací plochu za nezpůsobilou i přes fakt, že domácí klub měl vytápěcí systém hřiště spuštěný dle regulí,“ uvedla LFA, podle níž by byla jen minimální naděje na zlepšení stavu trávníku.

Loni v listopadu bylo kvůli sněžení a nezpůsobilému hřišti odloženo i utkání Českých Budějovic s Hradcem Králové v osmifinále domácího poháru. Soupeři tehdy nastoupili v náhradním termínu na začátku letošního února, Jihočeši zvítězili 2:0.

Jde o druhý odložený zápas v aktuální ligové sezoně. Viktoria Plzeň vzhledem k účasti v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy využila možnost nesehrát srpnový duel 6. kola v Mladé Boleslavi. Náhradním termínem tohoto utkání je středa 6. prosince.

Autoři: ,

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...