Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Chelsea touží po Ronaldinhovi

Sport

  11:37
LONDÝN - Chelsea učinila poslední zoufalý pokus přetáhnout Ronaldinha z osidel AC Milán, která za něj nabízí španělskému velkoklubu 18 miliónů liber.

Dvojnásobný držitel Zlatého míče, Brazilec Ronaldinho. foto: AFP

Nový trenér anglické Chelsea, Phil Scolari požádal barcelonskou hvězdu o soukromý rozhovor mezi čtyřma očima, kde by si rád vyjasnil s Ronaldinhem jeho postoj k případnému angažmá u Blues. Je ale také možné, že Scolariho prosba přišla příliš pozdě, jelikož Milán věří, že se s Ronaldiinhem už domluvili na tříletém kontraktu za 18 miliónu liber.

Chelsea je připravena vytáhnout ze své peněženky částku 15 miliónu a samotnému hráči nabízí 17,4 miliónů liber za stejné časové období jako AC Milán. FC Barcelona sice za hráče považuje částku 25 miliónů liber, nicméně Scolari se domnívá, že tato částka je neadekvátní a jejich nabídka odpovídá reálné poptávce na fotbalovém trhu.

Nejvyšší přestupovou částku prozatím za brazilskou superstar nabízí Mancester City, 25 miliónů liber. Před nedávnem do klubu přestoupil z CSKA Moskva Ronaldhinův velký kamarád, Brazilec Jo, se kterým by mohli vytvořit nové útočné duo. Jediným problémem je fakt, že Ronaldinhovi se údajně do Manchesteru nechce.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!