Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Derby Sparty se Slavií ztrácí napětí

Zdá se těžko uvěřitelné, že fotbalisté Slavie někdy v minulosti mohli porazit Spartu 9:1. Nejvyšší výhra červenobílých v historii soubojů s tradičním rivalem se datuje do listopadu 1907. Realita o necelých 104 let později vypadá úplně jinak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J. Tetenka

26. 9. 2011 9:57
DALEKO NEJHORŠÍ JE TO, ŽE

mě i řadu mojich přátel i řadu lidí z diskuzí už toto derby nezajímá! I v minulosti byla řada těchto derby fotbalově zpackaná, říkalo se, že i domluvená, podle hry asi ano, ale dalo se na to koukat, cena lístku byla doopravdy lidová, pečenej párek byl párkem, pivo pivem a limo mělo spoustu bublinek. Nechodilo se na Spartu či Slavii, ale na určité hráče. Dnes není nic z toho co bylo, lístky poměru cena - výkon fotbalistů předražené až hrůza. Díky tomu, co fotbalově předvádí nejen Sparta či Slavia, ale celý český fotbal mi náš fotbal nezajímá, ten evropský se pomalu a jistě přidává páč řada utkání i v LM jsou doslova pod úrovní fotbalu. Vrátí-li se systém dát víc gólů než soupeř, vrátí se i diváci.

0 0
možnosti
LO

L. Orlita

26. 9. 2011 8:23
není divu

pokud to nebude nějaká zázračná plichta (zázračná pro Slavii), tak to vidím na vraždění neviňátek. Kterou možná zmírní neseřízená muška Sparťanů. Vidím to prosttě na debakl Slávky.

0 0
možnosti