Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Dva fotbalové zápasy už byly kvůli bouřce přerušeny

Sport

  18:34
PRAHA - Utkání 2. kola fotbalové ligy mezi Bohemians Praha a Českými Budějovicemi po prvním poločase přerušila bouřka. Rozhodčí Dagmar Damková oba týmy krátce po pauze odvolala do kabin a nařídila kvůli obavám o jejich bezpečnost minimálně desetiminutovou přestávku.
Bouřky - ilustrační foto.

Bouřky - ilustrační foto. foto: Shutterstock

 České Budějovice po poločase vedly 1:0 brankou útočníka Meszároše.

Na poloprázdném Strahově, na němž bylo přítomno zhruba 500 diváků, se ještě během prvního poločasu nad vypnutými reflektory setmělo a začaly létat blesky. Po třiceti minutách utrhl prudký vítr v rohu hřiště jeden reklamní panel a začalo pršet.

Zápasu druhého kola první fotbalové lize mezi Kladnem a Příbramí hrozí předčasné ukončení. Důvodem je silná průtrž mračen, kvůli níž hlavní rozhodčí Jan Jílek za stavu 1:0 pro hosty prodloužil poločasovou přestávku. V nejbližších minutách rozhodne, zda se duel dohraje.

Bouře s nárazovým větrem se přihnala na Kladno v momentě, kdy hostující kapitán Daniel Huňa poslal svůj tým ve 44. minutě do vedení. Silné provazce vody, které vyhnaly hráče s poločasovým hvizdem do kabin, nepřestaly ani po patnáctiminutové pauze a vytvořily na hrací ploše mnoho kaluží.

Na obou stadionech se v současné době už znovu hraje.

Autor:

Tajný trik na intimní hygienu v létě
Tajný trik na intimní hygienu v létě

Na trhu s intimní kosmetikou již existuje tolik produktů, ze kterých si můžeme vybrat: gely, emulze, pěny... My vám však pomůžeme s výběrem. Naše 3...