Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Finálový sen končí: Češi prohráli se Švýcarskem

Až gól ve 114. minutě utkání rozhodl o tom, že se čeští fotbalisté budou muset spokojit s utkáním s Běloruskem o bronz a o účast na olympiádě v Londýně. Švýcaři vyhráli po prodloužení 1:0 a těší se na finále proti Španělsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Šejna

23. 6. 2011 12:06
katastrofální jednadvacítka

Tihle mladí zoufalci hráli blbě už proti Anglii. A jen štěstěna jim umožnila postoupit. Jestli je toto budoucnost českého fotbalu, tak to českou reprezentaci nic dobrého nečeká. Ti zoufalci o sobě navzájem vůbec nevěděli, neuměli si přihrát, neuměli vystřelit, uměli jen faulovat.

Zoufalství a beznaděj.

0 0
možnosti

J. Šrámek

23. 6. 2011 8:41
Jinak ovšem kopyta.

Jedna,dvě přesné přihrávky a dát míč soupeři.Vystřelit přesně na branku je přepych.Je div,že jsou tak daleko.A lepší u nás nejsou.Bohužel.

0 0
možnosti

J. Farmačka

23. 6. 2011 8:13
Zbytečný humbuk

Prohráli zcela zaslouženě stejně jako se Španěly. Trenér má velice nevyrovnané komentáře podle výsledku. Stačilo říci, že byl soupeř lepší a zbytečně se nenavážet do hráčů před utkáním o 3.místo. Moc jim to nepomůže. Ve finále jsou skutečně ti nejlepší.

0 0
možnosti

J. Tetenka

23. 6. 2011 7:45
PÁNI NOVINÁŘI, JAKÝ SEN

na tu kopanou se nemá už ani cenou koukat, fotbal to neni v podání obou týmů Čuseko/Švýcarsko, je li toto budoucnost tak tu bednu ani nebudu zapínat. A naši, zaostávají ve všem, akorát funkcionáři kydají jak jsme dobří, včerejší bla,bla pana předsedy Haška, který mírnou kritikou počastoval náš tým, ale především to bylo  o otm jak ti kluci nedostatky nahrazují jinak, ale neřekl jak

0 0
možnosti