Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fraška: Svaz se hádá o mandát Straky u národního týmu

František Straka bude trenérem české fotbalové reprezentace pouze do červnového přípravného utkání s Maltou. Řekl to místopředseda svazu Jiří Kubíček na mimořádné tiskové konferenci, kterou svolal po jednání výkonného výboru, jenž dnes Straku jmenoval. Svazoví činovníci ovšem tvrdí, že smlouva se Strakou bude podepsána na dobu neurčitou s měsíční výpovědní lhůtou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Flap

13. 5. 2009 9:18
Šašci

Není na čase, aby novináři projevili občanský postoj a přestali o téhle partě zkorumpovaných ubožáků psát ?

0 0
možnosti

Pravičák

13. 5. 2009 9:15
Český fotbal

stíha jedno neštěstí za druhým.Trenér Straka,je další neštěstí.Pokud jsem sledoval jeho činnost,tak ho většinou všude vyhodili.Doufám,že to tak dopadné i u nás.O Bože chraň náš fotbal od takových odborníků,jako je Košťál,Straka,Chovanec,Řepka a pod.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Haviř Vodka

13. 5. 2009 5:49
Beckenbauer

Franta Straka = neuer Franz BeckenbauerR^

0 0
možnosti

ateista

12. 5. 2009 21:54
vzhledem k tomu, že v Česku se nehraje fotbal, ale

vzhledem k tomu, že v Česku se již dávno nehraje fotbal, ale kopaná, tak je to zcela jedno a odpovídá to úrovni té kopané. A hlavně nazapomeňte na zásluhy o rozvoj české kopané pod taktovkou uzenkáře Chvalovského a finančního šíbra Kosťála. Soudruh Mokrý jen přicmrndával a vládla "mafie Horník a spol.", aby to nebylo zase tak přesně adresné. Ta hlavní jména (Starka...) známe již všichni. A ta vybrala i tu německou straku nyní.

0 0
možnosti

bh

12. 5. 2009 21:35
Teď už zbývá jen udělat psychopata Řepku kapitánem repre

A fraška bude kompletní....

0 0
možnosti

Ainsel

12. 5. 2009 21:25
Franz Straka= Kateřina Brožová fotbalu

Franz Straka je taková Kateřina Brožová fotbalu.

Někomu se může líbit, oblečení je skvostné ale nesmí se pustit k mikrofonu bez scénáře nebo Dimuna.

Dávám Strakovi čas do třešní ;-)

0 0
možnosti

bh

12. 5. 2009 21:30
Re: Franz Straka= Kateřina Brožová fotbalu

:-D Úžasné zhodnocení..... R^R^R^

0 0
možnosti

MOD

12. 5. 2009 21:22
Fotbalový svaz měl být rozpuštěn spíš jak nějaká Dělnická

Fotbalový svaz měl být rozpuštěn spíš jak nějaká Dělnická strana. Právě díky takovýmto "pseudo-sportovně mafiánským fotbalovým a podobným klanům" zde zákonitě  vznikají dělnické a podobné strany a seskupení. A co je podstatné, v těchto sportovně-profesionálních klanech mají svá zištná  a stálá místa senátoři, poslanci., ministři, zastupitelé všeho druhu a "kapitáni" českého průmyslu  a firmy,  napojené na domací a zahraniční mafii.

0 0
možnosti

Rejpal

12. 5. 2009 19:54
Hlas lidu vyhrál...

Je pravda, že v anketách je Franta drtivý vítěz. Jakoby svaz alibisticky a "Radovsky" říkal: Chtěli jste Straky, máte ho mít! A běda vám, hospodský lide, jestli nebudeme vyhrávat.

Díky tv přenosům a moderování před fotbalovými zápasy si každý mohl udělat obrázek o každém z kandidátů. Třeba  Táborský a  Komňacký na mě působil odbornějším dojmen, než Straka. Uhrín dokázal velké  věci, ale jeho fotbal byl řecky tragický a nekoukatelný. Zlatý Bruckner. Přesto bych raději viděl jako reprezentačního trenéra úspěšnějšího  Uhrina.

0 0
možnosti

čm

12. 5. 2009 20:19
Re: Davis Cup

A kapitána podle Hlasu teď udělaj asi z chudáka Rosy

0 0
možnosti

.

12. 5. 2009 19:50
Straka je presne to co nase repre potrebuje

Nase repre potrebuje motivaci, nasazení, odvahu, bojovnost! A to jim dá nejlepe právě Straka! Nasi hraci umi hrat fotbal! Problem je ze se tam flakaji a nebehaji. A to se se strakou změní:-)

0 0
možnosti

čm

12. 5. 2009 20:09
Re: Straka je presne to co nase repre potrebuje

Takýže místo toho, že si dělaj vostudu tím, že se tam ploužej, budou si ji dělat tim, že tam budou lítat bez cíle jak splašený ? Herní systém milý srdci pana Straky totiž zůstal zjevně jeho předchozím zaměstnavatelům utajen ;-DTyhle mesianistický nálady.. máte to často ?

0 0
možnosti

Martin

12. 5. 2009 19:08
?

Takže náš svaz vybral už podruhé za sebou neúspěšného trenéra. Straka je trenér, který nic podstatného nedokázal. Ale lidem se asi líbí, že se chová a mluví jako po šňupnutí dvou gramů koksu. A prý je to taky "srdcař", srdcařství asi musí být nějaká podstatná vlastnost, kterou jsem ještě nedokázal dostatatečně ocenit - I když... zítra po mne šéf chce, abych udělal pracovní pohovor s pěti uchazeči o místo - vidím to tak, že se jich místo nudných věcí (jako je například vzdělání a praxe) zeptám hlavně na "srdcařství", ať už si pod tím představím cokoliv. :)

0 0
možnosti