Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hašek drtivě zvítězil ve volbě nového šéfa českého fotbalu

Dvanáctá valná hromada dnes rozlouskla hádanku: vydá se český fotbal novým směrem, nebo zůstane v šedém bahně současných bafuňářů. Dnes v tajné volbě rozhodla, že na další čtyři roky se šéfem ČMFS stane Ivan Hašek. Byl zvolen už v prvním kole. Hašek zvítězil na celé čáře, z minulého vedení obhájil svou funkci jediný funkcionář.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gott

28. 6. 2009 13:46
A teď začnou češi vyhrávat

Asi není Hašek špatný tip na zněny,ale musí taky chtít ostatní.Vydina rychlích změn k lepšímu a postup knedlíkových čechů na MS je jen iluze.Když jsem slyšel debatu Vinše a Haška,tak jsem raději přál Vinše pro český fotbal.Jinak mi je úplně jedno kdo tam je,jen jsem se chtěl vyjádřit v této duchaplné diskuzi.

0 0
možnosti

Petr

28. 6. 2009 9:22
Koho to zajímá?!!!

Koho tyto zprávy zajímají. Celý týden jsem otravován všemi sdělovacími prostředky o tvorbě nové fotbalové mafie. Komu to vlastně slouží. Mě, jako daňového poplatníka, tito frajírci stojí pouze moje peníze, který mi tam poslal proti mé vůli zkorumpovaný stát. Toto má dýt podpora sportu?!! To snad né!!!

0 0
možnosti

mr. Q

28. 6. 2009 10:40
Re: Koho to zajímá?!!!

vážený pane, mě osobně také nezajímali nahé fotky pana Topolánka, či snad smrt jednoho pedofila (Jackson) a přesto jsem se tomu nevyhnul, nevím proč směřujete svou zlost sem, naopak vám mohou řici, že většina lidí, jež fotbal zajímá vidí toto jako pozitivní zprávu, což se o řadě dalších zpravodajský věcí říci nedá

a teď druhá část, dva fakty:

1) fotbalový svaz je s cca 650 tisíci členy jedním z největší sdružení v zemi

2) podle studie ČOV získá státní rozpočet ze sportu na daních a dalších poplatcích ročně asi o miliardu víc, než do něho stát vloží

0 0
možnosti

Vizionář

27. 6. 2009 22:21
Hašek fotbalový Cimrman

Já v zázrak "spasitel Hašek" zrovna moc nevěřím. Náš fotbal, repre i liga jdou evidentně ke dnu a něco se změnit muselo. Jenže Košťál měl za sebou úspěchy, na které se snad ani nedá navázat. Nebude to však vedením, ale spíše tím že zestárnula generace "deformovaná totalitním režimem" a nastupuje ta svobodná a sebevědomá. Bohužel také ta, která krom vrhu vajec a zapalování svíček mimo mísu nic neumí.. Jediné, v čem mě Hašek potěšil je prohlášení, že nevzdává boj o Afriku. Za to má mé sympatie, protože tento boj bude hodně těžký a nebojí se případného neúspěchu.

0 0
možnosti

Manky

28. 6. 2009 0:11
Re: Hašek fotbalový Cimrman

Na to musim reagovat..Koštál nemá na předešlých ůspěších vůbec žádný podíl spíš naopak kdyby tam nebyl on taky by byly ještě větší!!!!!!

0 0
možnosti

Petr

27. 6. 2009 20:45
gratuluji Haskovi

Ivanu Hskovi ke zvoleni opravdu gratuluji, k vyberu spolupracovniku jiz mene, nejvetsi katastrofou je pan Kriz, opravnene se domnivam, ze Ivan Hasek ani v nedivocejsim snu netusi co je to za gaunera, ale to nas fotbal pociti velmi brzy, tomu cloveku zadna lumparna neni cizi, jeho hlavni cinnosti je delat dluhy a slouzit jako "bily kun" (pri jeho figure spise valach), myslim si ze Ivan Hasek ani nevi do jake opratky strcil hlavu.

0 0
možnosti

mr. Q

27. 6. 2009 21:32
Re: gratuluji Haskovi

tobě nějak leží v žaludku, že ti stál za tři příspěvky, místo prázdného obviňování raději řekni, co ti tak vadí

0 0
možnosti

KAREL V

27. 6. 2009 19:54
a dál?

0 0
možnosti

Ahasver

27. 6. 2009 17:39
Konečně

někdo, kdo fakt rozumí fotbalu a má ho rád.

0 0
možnosti

novaz

27. 6. 2009 17:10
Gartulace...

 a je  třeba panu Haškovi také poděkovat, že do toho vůbec šel. Mohl klidně zůstat v té arabské lize, kde měl jistě plat královský. Delegáti dále zvolili do všech funkcí lidi, o které stál. Takže začátek a předpoklady dobré. Teď už jenom, aby byli celému našemu fotbalu ku prospěchu. Je to krásný sport. 

0 0
možnosti

Yaroukh

27. 6. 2009 16:43
Hlavně zůstat nohama na zemi

Jenom doufám, že si od toho lidi neslibujou, že teď budeme zase druhý na Euru.

0 0
možnosti

mr. Q

27. 6. 2009 16:26
Vacek jde do P.Í.Č.I.

A tak je to správné!

0 0
možnosti

Petr

27. 6. 2009 20:34
Re: Vacek jde do P.Í.Č.I.

A nahradil jej mega gauner "bily konik" Kriz tomu rikam cas zmeny, Vacek at byl jaky byl vedel o cem to je Kriz jedine co umi je krast fakt bomba

0 0
možnosti

mmf

27. 6. 2009 15:20
gratuluji dvakrát

a neznehodnotit tuto volbu nějakými podělanými kompromisy se starou garniturou podvodníků a korupčníků-všechny košťály a paskolky vyhodit .

Potom už jen najít dvacet hráčů fotbalu , kteří umí základní násobilku a jejich fyzická kondice jim umožní běhat 90 minut po hřišti bez půlhodinových timeautů ,kdy nejsou schopni polapit vykouřený a vychlastaný dech , o jízdách s děvčaty z Perlovky ani nemluvě.

Přeji Haškovi , aby se mu podařilo do tří,čtyř  let výrazně změnit tu kupu zlatého hnoje , která si říká ČMFS a repremužstvo. Bude to mít hodně těžké , ale mnoho by se mohlo zlepšit až nevídaně .

Tak Ivane . zlom vaz .

0 0
možnosti