Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Hoffenheim si poradil s Hamburkem

Sport

  19:48
BERLÍN - Senzace jménem Hoffenheim o sobě dala vědět i v 9. kole německé ligy, v němž fotbalisté bundesligového nováčka dokázali jednoznačně porazit dosud vedoucí Hamburk 3:0. V čele tabulky tak mají jednobodový náskok před Leverkusenem. Hamburk, který je soupeřem pražské Slavie v Poháru UEFA se propadl na třetí místo.

Radost hráčů Hoffenheimu. foto: AFP

Hamburk v duelu s překvapením sezony zaspal začátek zápasu. Již v 7. minutě otevřel skóre nigerijský útočník Obasi a za dalších šest minut zvýšil kanonýr Ibiševič. Když pak ještě do půle navýšil skóre znovu Obasi, bylo o výsledku rozhodnuto. Hamburk, vedený českým kapitánem Davidem Jarolímem, který odehrál celé utkání, se již na zvrat nevzmohl.

Trenér Hamburku Martin Jol dnes dal šanci sestavě: Rost - Demel (81. J. Boateng), Alex Silva, Reinhardt, Mathijsen - Jarolím, Benjamin (46. Aogo) - Pitroipa, Trochowski (71. Ben-Hatira) - Petrič, Olič.

Autor:

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...