Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Hoši, hlavně klid!

Sport

  9:44
PRAHA - Klid, to je přesně to co nám občas chybí. A také sebedůvěra, přestože by člověk čekal po tom co předvádíme, že bude ze všech hráčů doslova tryskat. Pro ztrátu na jihu Čech není třeba nějak smutnit. Zároveň je potřeba říct: A dost!

Tijani zase válel. foto: ČTK

 

 Nejde prostě i v tak náročném programu odehrát kvalitní jeden poločas. Nicméně věřím, že Karel to hochům od plic vysvětlí. Zase na druhou stranu, je to krásná představa, jak asi budou vypadat naše výsledky, až skutenčně budeme hrát naplno celou hodinu a půl.

Poloviční potěcho byl i fakt, že se trefili oba nejlepší střelci týmu. Tijani dokázal, že kdy při zápase neočumuje holky v hledišti, je zřejmě nejlepší konstruktivní záložník v lize. Necka zase dokázal, že góly dávat umí. Jen by mu měl kapitán Brabec vysvětlit, že po poločasové přestávce se mění strany.

O rumunském „zázraku“ proti diviznímu Zlínu se tu rozepisovat nebudu. Rád bych spíše vyjádřil svůj upřímný obdiv k tomu, jak České Budějovice pozorně sledovali náš Pohár UEFA a vzali si z něho dobrý příklad. Celkově Jihočeši působí jako boxer, který si v ringu nejprve nechá „pár vrazit“, aby se dostal do provozní teploty. Zároveň děkuji fotbalovému bohu, že tentokrát v podzimním čase hrajeme proti Žižkov doma a ne na jejich tankodromu.

autor má hlavu i srdce sešivané

Autor:

AURES Holdings a.s.
PRACOVNÍK PODPORY PRODEJE (A12500)

AURES Holdings a.s.
Olomoucký kraj
nabízený plat: 30 000 - 32 000 Kč