Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jankulovski: Chci dokázat, že na to mám

V AC Milán musel několikrát na tribunu, moc toho během první sezony nenahrál. Reprezentaci si naopak nelze bez Marka Jankulovského (29) představit. Špičkový levý obránce si tak na světovém šampionátu může konečně pořádně užít báječný fotbal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paul

19. 6. 2006 2:08
Slovansky fudbal

fudbal je v krize od roku 1962. Slovanskym fudbalistom chyba rychlost, tah na branku a tiez fyzicka sila. Poliaci pred styrmi rokmi boli celkom strateny a tak isto su strateny na tomto majstrovstve.To iste plati o ruskych a juhoslovanskych krajinach. Cesko kotrolovalo fudbal iba 35% proti USA. Tak sa fudbal hrat neda. Vyhrali zo stastim. Ghana im to potvrdila, mali viac stasia ako s USA, lebo mhli dostat 12 golov. Vyvojove krajiny idu spravnov cestov. Hraju brazilsky, nemecky a argentisky styl. Rychli fyzicky tah na branu zo siestymi utocnikami, ktory nechodia po ihrisku ako panenky, ale sa vracaju vybojovat fudbal a rychlo vyvijaju protiutok zo strelbov s kazdej pozicii. Slovansky fudbalisti zabudnite na cesku ulicku. Mussite sa naucit hrat fudbal rychlo ako hokej. Amen!  

0 0
možnosti

kingtommy

17. 6. 2006 11:27
vždycky sem myslel, že..

..když šoupnou záložníka do obrany, tak už není cesty zpátky. Hrát záložníka i obránce umí asi fakt jen ten Jankulowski..

0 0
možnosti

Roko

17. 6. 2006 10:01
jankulowski

to je nějaký polák ?  no i kdyby, czech team je jeden z mála složený z bílých čechů, i když kdo ví třeba tam za pár let budeme mít taky pět afričanů... doplnit by ho každopádně měli o pár romů, myslím že by byli běhavější než ty naše mátohy... ale snad dneska vyhrajou

0 0
možnosti