Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Kadlecův odchod bude dnes zpečetěn

Sport

  11:38
PRAHA - Odchod fotbalového obránce Michala Kadlece do Leverkusenu bude dnes zpečetěn. Reprezentační bek, který ještě v úterý v noci hájil barvy Sparty Praha v předkole Ligy mistrů v Aténách, by se měl dnes podrobit lékařské prohlídce v novém klubu a už odpoledne absolvuje tiskovou konferenci, na které podepíše v novém angažmá profesionální smlouvu.

Kadlec v reprezntačním dresu. foto: ČTK

O přestupu třiadvacetiletého hráče se mluví v Německu jako o hotové záležitosti už od minulého týdne, ale Sparta nechtěla transfer potvrdit do chvíle, než pro ní skončí předkolo Ligy mistrů. "Pokud by Sparta postoupila, třeba bych ještě zůstal," naznačil fotbalista den před aténským zápasem.


Dohoda ale už byla na světě, Sparta se s bundesligovým klubem předem domluvila a Kadlecův odchod je zvlášť po vyřazení pražského mužstva z lukrativní soutěže neodvratný. Podle hráčova agenta Pavla Zíky dnes odpoledne fotbalista odcestuje do Leverkusenu, kde se podrobí zdravotní prohlídce a pak bude představen oficiálně jako nová posila klubu. Podle informací z minulého týdne by měl osminásobný reprezentant odejít na roční hostování s opcí na přestup.

Autor: