Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koller: Byl jsem klukům na obtíž, končím. Definitivně

Byl zdrcený a jen těžko hledal slova. Útočník Jan Koller (36) snil o tom, že pomůže národnímu týmu na mistrovství světa, ale místo toho oznámil, že reprezentaci v neděli definitivně opustí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bobyzboby

6. 9. 2009 19:28
Dino díky!

Doufám, že si to rozmyslíš.

0 0
možnosti

Alf

6. 9. 2009 19:35
Re: Dino díky!

Koller -Dinosaurus(velký a pomalý)

Škrteľ- Tyranosaurus rex-zabijak

Nedivím sa,že sa ho Dino bál a utiekol z ihriska.

0 0
možnosti

Alf

6. 9. 2009 19:00
Český komplex zo Slovenska

Je zaujímavé,že po každom zápase so Slovenskom niekto v českom teame končí.Minule tréner a všetci,dnes Koler.

Česi nehrajte zo Slovenskom lebo to ničí váš aj tak biedni fotbal.

0 0
možnosti

Bobyzboby

6. 9. 2009 19:24
Re: Český komplex zo Slovenska

Náš tým se hledá, váš se holt v poslední době už našel. Chápu tvé nadšení, míň už to hojení si mindráků.

Koler, Nedvěd, zdá se ti že toho ještě nenahráli dost, nemají nárok být už unavení? Rosický nehrál 2 roky, myslíš že nám nechyběl? Dlouhá léta jsme měli hru založenou na fantastické záloze, tu teď nemáme. Ještě chvíli to potrvá, ale zdá se že ten zápas z naší strany nebyl špatný. Jestli jsi viděl "biedni" fotbal, tak jsi asi viděl jen to, co jsi vidět chtěl, protože v tom zápase jste určitě měli víc štěstí než my. A zápas to byl pěkný.

0 0
možnosti

sr44

6. 9. 2009 14:12
Milý a vážený Dino!

Novináři hráče pasovali do role spasitele!A víme jak takoví lidé dopadají!Všechna vina se na ně naloží,jen ti co mají jim pomoci a nepomohou,jsou bez viny?JAN KOLLER UDĚLAL VŠE,CO BYLO V JEHO SILÁCH!PATŘÍ MU PODĚKOVÁNÍ!

0 0
možnosti

Richard

6. 9. 2009 17:56
Re: Milý a vážený Dino!

Přesně tak, Koller si zaslouží poděkování a úctu

0 0
možnosti

mirpo

6. 9. 2009 13:52
"Jarolím"?

Možná kdyby trenér Hašek místo, stále nic nehrajícího v ČR reprezentaci, Jarolíma a místo něj tam postavil snad už i druhého brankáře, tak tato věta, Kollera, nemusela být řečena. Rozhodně až příliš velká sebekritika, která by slušela Jarolímovi. Je to tvrdá realita a tento fotbalista, jinak velmi dobře hrající v Německu , není žádným přínosem pro český tým. Jinak se domnívám, že Koller dost zaměstnával slovenské obránce a v závěru utkání chyběl a v úvodu chyběl zase minimálně druhy útočník. Je to jen názor a Kollerovi - díky po celý čas reperezentace!!!

0 0
možnosti

Marián zo Slovenska

6. 9. 2009 13:39
Hlupáci

   Ste hlupáci,ak urážate Kollera. Na to,aby bol na ihrisku nestačilo iba jeho rozhodnutie. Vrátil sa preto,že chcel vašej reprezenťácii pomôcť a nie uškodiť. Sám ukázal,že je dostatočne múdry a súdny ,keď vyslovil  ( hoci až príliš tvrdo) hodnotenie svojho výkonu. Prečo mu to ešte viac zhoršujete? Môžete byť pyšný ,že máte hráča takých kvalít,ktorý zároveň toľko rokov pôsobil ako vzor ,aj pre tých ,ktorý vás včera reprezentovali.

0 0
možnosti

MOD

6. 9. 2009 13:05
pouze fotbal může postoupit, nikoliv česká kopaná

0 0
možnosti

akcionár

6. 9. 2009 12:32
remíza po takom priebehu je dobrá

Blahoželám českému tímu k veľmi dobrému výkonu. Som rád, že sme neprehrali, niekedy sme však mali namále. Výborne nám zachytal brankár, naši hviezdni obrancovia robili niekedy neuveriteľné chyby.

Koller nehral zle, je to jeden z najlepších českých hráčov historie, vždy pristupoval k reprezentácii poctivo a bol postrachom všetkých obrán a brankárov.

0 0
možnosti

Ahasver

6. 9. 2009 12:16
Škoda,

je to velký fotbalista, nejen vzrůstem.

0 0
možnosti

Andy

6. 9. 2009 12:34
Re: Škoda,

Je to nielen veľký futbalista, ale aj správny a férový chlap. Mnohí športovci sa sami nedokážu zhodnotiť a už na to nemajú. Koller zostane tým čím bol vždy aj naďalej. To je pracant na ihrisku a priamy chlap mimo neho.

0 0
možnosti

Petr H

6. 9. 2009 12:07
Doufám,

že se s ním Valaši ve středu důstojně rozloučí a stadiónem bude znit Hóónza Koller.Loučil se u nich Nedvěd a teď Koller,to je pro ně čest.Honza si to ke všemu zaslouží,mohl se na to taky vykašlat.Ke všemu nedostal za celej zápas kloudnej míč.Kdo nemá v nářodáku co dělat je Jarolím.V Hambajzu válí,zatímco v nároďáku je to jalový,že to svět neviděl,ten to snad dělá naschvál.Jak nastoupí,tak to hraješ o deseti.Všechny přihrávky dozadu,takhle hrát v Hamburku,tak ho vymetou.

0 0
možnosti

Jirka

6. 9. 2009 11:54
Honza je bourák

Na nejlepší fotbalisty se soupeř vždy připraví a tak se připravili i na Honzu.Prostě to nevyšlo,ale i tak díky Honzo.

0 0
možnosti